Om os

Annemarie Hartvig Jensen

Jeg er brygmester fra Københavns Universitet, og i mange år var øllet min store faglige passion. Jeg arbejdede i Carlsbergs innovationsafdeling, på Husbryggeriet Jacobsen og på bryggeriet Skands - to af de helt store succeser på den danske ølscene.

Men så blev jeg fanget ind af mjøden, og opdagede, at den er uretfærdig glemt. Eller i hvert fald uretfærdigt tilsidesat. Mange betragter mjød som en fortidsdrik, relativt primitiv, hvilket er forkert. I hvert fald, når man begynder at lege med den og giver den et moderne touch. Jeg har eksperimenteret, gæret og testet, indtil jeg fandt frem til den helt rigtige – i virkeligheden temmelig frække – nynordiske champagneoplevelse, som Underfundig® er blevet.

Jeg udvikler og brygger både Underfundig® og den suveræne Sparkling® på Frederiksberg og Endrupgaard ved Fredensborg. Her har jeg indrettet mit mjødbryggeri med moderne gæringstanke og tapperfaciliteter i de gamle fine hestestalde, hvor vi også med mellemrum inviterer til mjødsmagning eller organiserer events. Hvis du er interesseret i at komme til mjødsmagning eller organisere en event omkring mjød, fx i jeres firma, så kontakt mig på mail.